Ik ♥ la Maison Victor

Mevrouw Maakt - La Maison Victor

Een mailtje in mijn mailbox. Iets heerlijks tussen een berg spam. Een mailtje van de aardige dames van La Maison Victor: of ik een patroon naar keuze wilde testen. Ach, ik ben de beroerdste niet…
Nee, natuurlijk wilde ik dat wel!

image

Mijn keuze viel op de Kika Kimono uit de zomeruitgave van La Maison Victor (nr 4/2016). En zodoende ontving ik een paar dagen later een fijn pakketje met de laatste editie en een stuk mooie stof.
En weet je wat nou zo leuk is aan dit soort samenwerkingen, is dat ik dat stofje in eerste instantie nooit had uitgekozen, maar hij is prachtig! Ik zie mijn jongste er al helemaal in rondlopen!

image

La Maison Victor is niet nieuw voor mij; ik was al langer fan. Ik kocht alle edities, want vond het een verademing tussen het huidige assortiment. Als er in de Burda niks naar mijn smaak staat, koop ik hem ook niet. Anders is dat met La Maison Victor, want dat is naast leuke patronen ook fijn leesvoer. Heerlijke kost voor deze naaigrage vakidioot.

Ik word altijd lichtelijk amechtig van die hysterische weken voor de zomervakantie (iets met jarige kinderen, afzwemmen, traktaties, jaarafsluitingen, etc.) maar dit kimonootje moet en zal mee in de koffer!
U hoort snel van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *