Jumpsuit à la 99 luftballons

Ah ja, laatst mocht ik weer even los op een Stoffenspektakel. Vaak been ik direct naar de man met de digitale printjes. Ik denk dat ik trek had, want naast de luchtballonnen kocht ik sushi, Engelse drop en paddenstoelen. In de vorm van fijne tricot met een beetje lycra. Maargoed, de luchtballonnen waren het eerst aan de beurt.

jumpsuit_03

Ik ben meer een Ottobre kind of girl, maar dit jumpsuit uit de Knippie schreeuwde de naam van mijn jongste.
Afgezien dat het pak malloterig groot is uitgevallen (Ik naaide een beste zoom in de mouwen en we propten de te lange pijpen vrolijk weg in de laarzen) is een huppelende kleuter in een pakkie als dit een fijn schouwspel.

jumpsuit_06

jumpsuit_02

Leermomentje voor mij: de volgende keer leg ik de patroondelen niet op de daadwerkelijke stofvouw, want deze heb ik er na herhaaldelijk strijken nóg niet uit. Waarvoor mijn excuses. Ach ja, al doende leert men, nietwaar?

jumpsuit_04

Potje stoepkrijt+wielerbaan+blije kleuter= fijne plaatjes

stof: tricot met digitale print, gekocht op het Stoffenspektakel. Maar kijk ook eens bij Joyfits voor tricot met digitale en andere fijne printjes.
patroon: Knippie nr4. te koop via Naaipatronen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *