Kika Kimono van La Maison Victor

Kimono La Maison Victor

Ze heeft hem aan, hoor! De Kika Kimono van La Maison Victor. In de hysterische drukte vond ik nog een gaatje om dit fijne Kimono jasje te naaien. En wéér moet ik zeggen, hoe verassend het is, als je een keer niet zelf de stof uitzoekt. Deze keer deed La Maison Victor dat voor mij en dat pakte geweldig uit.

Er deed zich wel een probleempje voor bij het naaien. Door de nodige ervaring weet ik over het algemeen wel hoe de zaken in elkaar steken, maar toen ik mijn beleg vergeleek met de afbeelding in La Maison Victor, krabte ik op mijn hoofd. Driedubbel gecheckt, iemand mee laten kijken, maar er zat daadwerkelijk een fout in stap 6 en 7; daar zijn de belegdelen van plaats verwisseld.

Ik heb de dames van La Maison Victor gemaild en die hebben op de site gecorrigeerde werktekeningen gezet van stap 6 en stap 7. Je vindt de correctie op de site van La Maison Victor onder ‘rechtzettingen’.

Kimono La Maison Victor

Ik hoop niet dat je Kimono aan de kant hebt gemieterd, omdat je niet uit de omschrijving komt, want hij is écht de moeite waard! En niet moeilijk om te maken! Een lekker vestje voor de tegenvallende Hollandse zomerdagen (wat er dit jaar teveel zijn…) of voor de frisse, maar o zo fijne Bretonse zeewind, of koeler wordende zomeravonden, ergens op een fijne camping…

Kimono La Maison Victor

Fijne zomervakantie allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *