Over Mevrouw Maakt

Ik blog om te delen. En het leukste om te delen is natuurlijk passie, want dan krijg je, dat hoop ik ten minste, nét dat stukkie enthousiastme mee, wat inspireert. Ok, ik beken, ik wil inspireren. Laat me maar weten of dat lukt.

Wie ben ik? Ik ben Alja. Ik woon met man, drie dochters een hond en 2 uit de kluiten gewassen konijnen in Deventer. Wij wonen boven ons atelier. Van daaruit heb ik jaren als illustrator gewerkt, sinds 2008 mijn label Larie! bestierd en vanaf nu geeft ik daar naailessen. Ik breng daar sowieso graag en veel tijd door. Ik voel mij als een vis in het water tussen mijn naaimachines en verzameling stoffen. Het allergelukkigst ben ik, als ik iets in mijn kop krijg, in mijn kast duik en alle benodigdheden op voorraad blijk te hebben en dat het dan ook nog precies wordt zoals ik het in mijn hoofd had.
Verder volg ik een opleiding patroontekenen voor kinderkleding. In de nabije toekomst zullen er patronen van mijn hand in de webshop van Mevrouw Maakt komen, al dan niet als download.
Ach, ik heb nog zoveel plannen, en ze gaan ervan komen, let maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *